ورزشی-فرهنگی-هنری-علمی -تاریخی -مطالب جالب وخواندنی اخبار روز-آموزشی-سرگرمی
ایران وب2013
 
 
جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 23:17 ::  نويسنده : برهانی

 



جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 23:8 ::  نويسنده : برهانی

 



 

تاسیس بنیاد فرهنگ و علم در گیلان

 

گیلان آنلاین: بدون علم و دانش نمی‌شود به انسان‌ها خدمت کرد. / حاشیه هایی از حضور پروفسور سمیعی در رشت / رونمایی از تمبر پروفسور سمیعی در رشت


 

گیلان آنلاین: رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب جهان از تاسیس بنیاد فرهنگ و علم در گیلان خبر داد و گفت: برای این بنیاد سه نفر از پزشکان متخصص استان را برای گذراندن دوره PHD و فلوشیپ به آلمان می‌برم.

 به گزارش گیلان آنلاین به نقل ازفارس، پروفسور مجید سمیعی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از این شخصیت برجسته علمی جهان در سالن همایش بانک صادرات رشت از حضور در بین هموطنان و شهروندان خود ابراز خرسندی و شادمانی کرد و انتظار سه ساعته مدعوین را نشانه عشق و علاقه آنها نسبت به خود دانست.

وی با بیان اینکه چیزی بالاتر از عشق نیست که ایجاد انگیزه کند، اظهار کرد: عشق و علاقه در زندگی موجب ایجاد انگیزه می‌کند و این علاقه نشانه بزرگ‌منشی مردم با فرهنگ گیلان است.

رئیس بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان، گیلان را استانی با ارزش و منزلت علم و دانش خواند و تصریح کرد: بدون علم و دانش نمی‌شود به انسان‌ها خدمت کرد.

وی با بیان اینکه علم و دانش انسان را در جامعه مورد علاقه دیگران می‌کند، اذعان کرد: اگر جوانان بخواهند در آینده مورد احترام باشند باید در اجماع ظاهر شوند و تلاش کنند راه صحیح را فراگیرند و به نسل آینده نیز نشان دهند.

پروفسور سمیعی علاقه‌مندی خود به زادگاهش رشت را وصف‌ناپذیر خواند و افزود: به دلیل این عشق و علاقه اقدام به احداث بیمارستان فوق تخصص مغز و اعصاب با 400 تخت در این شهر کرده‌ام که امیدوارم الگویی برای مردم گیلان باشد.

وی احداث این بیمارستان در سایت لاکان رشت را موجب خدمات بزرگ در آینده استان دانست و خاطرنشان کرد: علم پزشکی هر روز در حال پیشرفت است و اگر کسی دوره تخصصی را گذرانده باشد و پس از چهار و یا پنج سال به دنبال آن رشته نرود ارزش او پایین می‌آید.

این شخصیت برجسته علمی دنیا از پزشکان استان خواست حداقل 20 درصد وقت و انرژی خود را برای انجام کارهای تحقیقاتی بگذارند.

وی با اشاره به اهداف خود در توسعه علم پزشکی گیلان اظهار کرد: احداث بنیاد فرهنگ علم در گیلان بزرگ‌ترین هدف بنده است.

پروفسور سمیعی ادامه داد: برای بنیانگذاری این بنیاد 3 نفر پزشک متخصص گیلانی را به مدت دو تا سه سال برای دوره PHD و فلوشیپ به آلمان می‌برم و مخارج آنها به میزان 200 هزار یورو نیز از طرف بنده تامین شده است.

وی از استاندار و مسئولان گیلان خواست تا اساسنامه این اقدام نوشته شود و افزود: تاسیس بنیاد فرهنگ و علم امکان تحقیقات در رشته‌های پزشکی را برای فرزندان گیلان فراهم می‌کند تا آنها بتوانند خدمات خود را به مردم استان ارائه دهند.

پروفسور سمیعی از مسئولان گیلان خواست تا مقداری از وقت و انرژی خود را صرف کمک در راه‌اندازی بنیاد مذکور کنند و یادآور شد: این بنیاد تنها برای فعالیت‌های علمی جوانان گیلانی است که با کمک اساتید کشورمان و استان انجام می‌دهیم.

وی انجام تمام کارهای علمی در کشور را یکی از آرزوهای خود عنوان کرد و متذکر شد: باید راه را از دوران دانشجویی باز کنیم و دانشجویانی که علاقه‌مند به کارهای علمی هستند را پیدا کرده و به آنها راه نشان داده شود و امیدوارم استاندار و نمایندگان مجلس گام‌های بزرگی در این راه بردارند.

اعطای حکم استاد ممتازی به پروفسور سمیعی

در همایش مذکور حکم استاد ممتازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پروفسور سمیعی اعطا شد.

کیهان هاشم‌نیا استاندار گیلان نیز قول همکاری در تعیین مکان بنیاد فرهنگ و علم استان را داد و اظهار کرد: امسال طراحی ساختمان این بنیاد در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان صورت می‌گیرد و مکان مناسبی برای راه‌اندازی این بنیاد در نظر گرفته می‌شود.

تمبر پروفسور سمیعی رونمایی شد

رونمایی از تمبر اختصاصی پروفسور سمیعی نیز در مراسم مذکور صورت گرفت و مهر ویژه برای حضور این شخصیت علمی جهان در رشت توسط وی ممهور شد.

محمدحسین هوشنگی رئیس اداره پست شهرستان رشت نیز در حاشیه این مراسم رونمایی از تمبرهای مفاخر را یکی از اهداف مهم این نهاد خواند و اظهار کرد: در سال جاری تاکنون تمبرهای آیت‌الله‌العظمی بهجت فومنی، میرزا کوچک خان جنگلی و پروفسور سمیعی در گیلان رونمایی شده است.

حاشیه حضور پروفسور سمیعی در رشت

 طبق دعوت‌نامه علوم‌پزشکی گیلان مراسم تجلیل از پروفسور سمیعی ساعت 18 روز پنجشنبه ذکر شده بود اما به دلیل تاخیر در پرواز، مراسم در ساعت 21 شب برگزار شد.

مدعوین که ساعت‌ها در سالن انتظار رسیدن پروفسور سمیعی را می‌کشیدند با حضور وی در مکان همایش تمام حاضران به احترام ایشان به صورت ایستاده پروفسور را تشویق کردند.

حاضران که علاقه‌مند به دیدن پروفسور بودند تاخیر سه ساعته حضور وی در رشت را با صبوری تحمل کردند و افراد زیادی حاضر به ترک سالن نشدند و پس از رسیدن وی تعداد زیادی نیز به دلیل کمبود جا به صورت ایستاده به سخنان پروفسور گوش دادند.

حجت‌الاسلام محمد حسن‌خواه عضو شورای اسلامی شهر رشت قاری مراسم مذکور بود و کیهان هاشم‌نیا استاندار گیلان، حسن بهبودی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و ناصر عاشوری رئیس مجمع نمایندگان گیلان هر یک برای خوش‌آمد گویی به پروفسور سمیعی سخنانی کوتاه ایراد کردند.

 

 


جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 22:57 ::  نويسنده : برهانی

 

 تمبر اختصاصی پروفسور سمیعی در گیلان رونمایی می شود ا


 

 به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مراسم بزرگداشت مقام شامخ پروفسور مجید سمیعی، استاد برجسته جراحی مغز و اعصاب جهان امروز(7 دی) در بانک صادرات رشت برگزار می شود.


رونمایی از تمبر اختصاصی پروفسور سمیعی، اعطاء حکم استاد ممتازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان توسط مقامات استانی، رونمایی از تابلو بلوار مزین به نام پروفسور مجید سمیعی روبروی دانشگاه آزاد اسلامی رشت و بازدید از بیمارستان 400 تختخوابی فوق تخصصی پروفسور سمیعی از مهم ترین برنامه های دو روزه استاد برجسته جراحی مغز و اعصاب جهان در گیلان است.

 

گفتنی است، مجید سمیعی، پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است که تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پایان رسانید و سپس عازم آلمان شد و رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه یوهانس گوتنبرگ شهر ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال 1349 به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد.


او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیانگذار آن بوده است.


ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌ و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان است.


پایان پیام/

 

 



جمعه 8 دی 1391برچسب:, :: 22:56 ::  نويسنده : برهانی

 با حضو پروفسور سمیعی

رونمایی از بلوار «پروفسور سمیعی» در رشت

 

گیلان آنلاین: بلوار پروفسور مجید سمیعی با حضور مردم و مسئولان استانی و این شخصیت برجسته علمی جهان در رشت رونمایی شد.


 

گیلان آنلاین: بلوار پروفسور مجید سمیعی با حضور مردم و مسئولان استانی و این شخصیت برجسته علمی جهان در رشت رونمایی شد.

به گزارش گیلان آنلاین به نقل از فارس از رشت، بلوار پروفسور مجید سمیعی از مفاخر علمی جهان و رئیس فدراسیون جهانی انجمن مغز و اعصاب بعد از ظهر امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از جمله استاندار گیلان، نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای‌شهر و جمعی از مردم رشت در محله پل‌طالشان رشت افتتاح شد.

بلوار پروفسور مجید سمیعی در منطقه جنوبی شهر و از مسیر پل‌طالشان رشت تا بیمارستان فوق‌تخصصی 400 تخت‌خوابی پروفسور سمیعی واقع در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه دارد.

پروفسور مجید سمیعی پیش از افتتاح این بلوار به همراه برخی از مسئولان استانی از روند احداث بیمارستان 400 تخت‌خوابی فوق‌تخصصی مغز و اعصاب رشت بازدید کرد.

رئیس فدراسیون جهانی انجمن مغز و اعصاب جهان در بازدید از این پروژه با اشاره به ساخت این بیمارستان 400 تختخوابی به نام خود در رشت، اظهار کرد: ساخت این بیمارستان باید خدمات بزرگی را در عرصه مغز و اعصاب به مردم ارائه دهد.

پروفسور مجید سمیعی با اشاره به توانایی‌های بسیار زیاد جوانان ایرانی به ویژه گیلانی، گفت: اگر جوانان می‌خواهند در آینده مورد احترام همگان قرار گیرند باید با اعتقاد و ثبات کامل در جامعه گام بردارند و حضور پیدا کنند.

وی هدف از فعالیت در عرصه جراحی مغز و اعصاب را خدمت به مردم دانست.

 



 



بیوگرافی پروفسور سمیعی/برترین جراح مغز واعصاب در تمام دنیا بیوگرافی پروفسور سمیعی پرفسور مجید سمیعی چهره ماندگار سال 1385 که روز 22 آبان ماه معرفی شد از استادان برجسته جهانی است که شرح حال ایشان در پی می آید: پروفسور مجید سمیعی در مرداد ماه سال 1316 در شهرستان رشت در خانواده ای فرهنگی چشم به جهان گشود. وی پس از اتمام دوران متوسطه در کشور در سال 1335 برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کرد و در آلمان غربی ساکن شد و توانست در رشته بیولوژی و پزشکی در دانشگاه مشغول تحصیل شود و ادامه تحصیل و تخصصش را در رشته جراحی مغز و اعصاب تحت نظر پروفسور کورت شورمنت اعتلاء بخشد و سرانجام در سال 1349دراین رشته فارغ التحصیل شد. مرکزی که معماری آن نیز, که به پیشنهاد دکتر سمیعی بصورت مغز یک انسان طراحی شده, یک شاهکار معماری بی نظیر بشمار می رود. او در سال 1351به درجه پروفسوری جراحی مغز و اعصاب نایل شد و از آن جا که جراحی مغز به دلیل فوق العاده پیچیده بودن آن و ارتباط با اعصاب حسی و حرکتی در سایر اندام ها به خصوص صورت تاثیر داشت و انجام عمل جراحی نیز با عوارضی همراه بود، همین عامل موجب شده تا او برای رفع این نقیصه و بخشیدن زندگی سالم و کاهش آلام و رنج همنوعانش دست به مطالعات گسترده ای در خصوص ساختار پیچیده مغز بزند تا بلکه روشی بیابد تا هم عوارض عمل جراحی پس از مغز کاهش یابد و به صفر برسد و هم این که انسان ها به زندگی توام با سلامت باز گردند. داستان چنین رقم خورد که توانست در پی سلسله مطالعات و تحقیقات علمی، نخستین جراحی میکروسکوپی مغز را در سال 1356 در دنیا ابداع و به سرانجام برساند و در پی آن هم اولین پزشکی بود که توانست عمل جراحی قاعده جمجمه را در دنیا ابداع کند که مورد توجه جراحان تراز اول دنیا قرار گیرد. عطش پروفسور به خدمت و صفتی هم چون خورشید و اقیانوس داشتن موجب شد تا گهرهای دانش و تجربه خویش را در قالب برگزاری های دوره های آموزشی به دیگر جراحان دنیا انتقال دهد. برای ایرانیان دنیا همین بس که با همت پروفسور سمیعی امروزه در تمام کشور های جهان انجمنی تحت عنوان جراحان قاعده جمجمه با 1200 جراح حاذق تشکیل شده که هر سال در قالب کنگره علمی، جراحی قاعده جمجمه مغز از طریق ویدئو پروژکشن شاهد آخرین دستاوردهای علمی جراحی پروفسور هستند و با استفاده از دوربین های مدار بسته به صورت مستقیم عمل جراحی وی را مشاهده و با تکنیک های جدید پزشکی و آموزشی آشنا می شوند. پروفسور سمیعی در سال 1367 کرسی جراحی مغز و اعصاب هانوفر آلمان را پذیرفت و همزمان به عنوان ریاست فدراسیون جهانی انجمن های قاعده جمجمه برگزیده شد. در این سال صدراعظم آلمان به پاس خدمات وی در جراحی مغز و اعصاب نشان درجه یک دولت آلمان غربی را به وی اعطا نمود. پروفسور سمیعی مجموعه ادبیات علمی خود را تاکنون در قالب 13 کتاب و بیش از 200 مقاله علمی منتشر کرده که مهم ترین مرجع برای جراحان مغز و اعصاب دنیا به شمار می آید. پروفسور سمیعی، در خصوص این که مهم ترین اهدافش از آموزش متخصصان ایرانی چیست می گوید: می خواهم تازه های پزشکی در زمینه مغز و اعصاب هر چه سریع تر به کشور عزیزم ایران منتقل شود. پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می ورزد و تا کنون تلاش زیادی را برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب در ایران صورت داده است مصاحبه با پروفسور سمیعی به قسمتهایی از مصاحبه خبرگزاری خراسان با پروفسور سمیعی توجه کنید: - تا کنون چند عمل قاعده جمجمه روی بیماران مختلف در جهان انجام داده اید؟ من تا کنون ٨ هزار عمل جراحی قاعده جمجمه روی بیماران انجام داده ام که یک رکورد جهانی است. در واقع من هر روز در اتاق عمل هستم و روزانه به طور متوسط بین ٤ تا ٦ عمل جراحی انجام می دهم حتی در وضعیتی که به نوعی بیمار بوده ام یا از خستگی مفرط رنج می بردم باز هم عمل بیماران را انجام داده ام. - در ایران چه تعداد عمل انجام داده اید؟ عمل های من در ایران صرفا جنبه آموزشی داشته و برای نشان دادن فرآیند عمل به همکاران متخصص بوده است، این وظیفه من است که در زمینه تعلیم و تربیت و آموزش جوانان متخصص کشورم همکاری کنم مگر دکتر سمیعی چند دست دارد که بخواهد همه بیماران را خود عمل کند. - جراحی قاعده جمجمه چه عوارض و خطراتی را می تواند در پی داشته باشد؟ در این ناحیه اگر عروق و اعصاب کوچک ترین آسیبی ببیند، بیمار به لحاظ حرکتی یا حواس پنج گانه دچار ناتوانی جبران ناپذیری خواهد شد. در واقع این جراحی احتیاج به اعمال یک نوع هنرمندی خاص توسط پزشک جراح دارد. چرا که هر نوع صدمه به این عروق و اعصاب می تواند به نابینایی، ناشنوایی یا فلج شدن بخشی از صورت بیمار بینجامد. البته در طول این ٤٠ سال، تجربه مان بیشتر شده است و اکنون به خوبی می دانیم که به چه طریقی باید این تومورها را جراحی کنیم. اگر به عنوان مثال در ابتدای کار، به میزان ٣٠ درصد شاهد بروز عوارض بعد از عمل بودیم، اکنون این عوارض به کمتر از ٣ درصد رسیده است. - به جز شما چه کسانی این عمل را در ایران انجام می دهند؟ در حال حاضر بسیاری از متخصصان ایرانی حوزه مغز و اعصاب و گوش و حلق و بینی با همکاری یکدیگر می توانند چنین عملی را انجام دهند. طی ١٥ سال اخیر آموزش های گسترده ای برای متخصصان جراحی مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی در ایران ارائه کرده ام، امروز شما به هر یک از دانشگاه های ایران بروید، تعدادی از شاگردان من آن جا هستند، البته ممکن است تجربه من اندکی از آنان بیشتر باشد.



زندگینامه پروفسور مجید سمیعی - بیوگرافی آکا بیوگرافی - زندگینامه دانشمندان - زندگینامه پروفسور مجید سمیعی پروفسور مجید سمیعی در یک خانواده معروف گیلانی به سال 1316هـ.ش در تهران متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همین شهر به پایان رسانید و سپس عازم آلمان گردید... پروفسور مجید سمیعی در یک خانواده معروف گیلانی به سال 1316هـ.ش در تهران متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همین شهر به پایان رسانید و سپس عازم آلمان گردید. رشته های بیولوژیکی و پزشکی را در دانشگاه ماینتس به پایان رسانید و سپس دوره ی تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال 1349 در 33 سالگی به اخذ درجه تخصص در این رشته نایل آمد. وی کار علمی را با سمت استادیاری و معاونت بیمارستان جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد. پس از چندی سرپرستی بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال را به عهده گرفت. در سال 1351 به اخذ درجه ی پروفسوری جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه ماینتس نایل گردید. ضمن کارهای پزشکی و تدریس، لحظه ای از تحقیق و تتبع غافل نبود و در زمینه ی تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی اعصاب محیطی مطالعات ارزنده ای انجام داد. در سال 1350 اولین دوره از دوران آموزشی جراحی میکروسکوپی را آغاز کرد و در سال 1356 نخستین آزمایشگاه تمرین جراحی میکروسکوپی آلمان را با کمک بنیاد فولکس واگن تأسیس نمود. تجربیات پیوند اعصاب محیطی و بازسازی اعصاب مغز توجه پروفسور سمیعی را به مشکلات جراحی در قاعده ی جمجمه جلب کرد و در این زمینه اولین گامهای پیشرفت را برداشت که مورد توجه جهان پزشکی قرار گرفت. در سال 1356، ریاست بیمارستان جراحی مغز و اعصاب را در شهر هانور به عهده گرفت در همین سال، کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه لیدن هلند به ویاعطا شد و در سال 1366 دانشگاه ماینتس تصدی کرسی جراحیمغز و اعصاب را به ویپیشنهاد کرد. در سال 1367 با قبول تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه هانور به کار پرداخت. از سال 1367 تا 1371 ریاست انجمن بین المللی قاعده ی جمجمه را به عهده داشت و در سال 1371 به ریاست فدراسیون جهانی انجمنهای قاعده ی جمجمه انتخاب شد. بخشیاز تجربیات علمی او در 13 کتاب و بیش از 200 مقاله ی علمی منعکس شده است. برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده ویو همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال1367 نشان خدمت درجه 1 دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزه علمی استان نیدرزاکس آلمان، به پاس فعالیتهای پرارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد. پروفسور سمیعی، طی25 سال اخیر، در بیش از 200 کنگره ی علمی شرکت و تجربیات پزشکی خود را ضمن سخنرانی های متعدد ارایه نموده است. ویاز سویم جامع علمی پزشکی جهان تقدیرنامه ها و جوایز گوناگونی دریافت کرده و در حال حاضر در جهان پزشکی به عنوان جراح پیشتاز در رشته مغز و اعصاب شناخته شده است. آثار پروفسور سمیعی مقالات : بیش از 200 مقاله ی علمی در خصوص دستگاه عصبی مرکزی و محیطی. کتابها : برش نگاری پنوموآنسفال، جنبه های نوین اعصاب محیطی، اعصاب جمجمه ای، ضربه های وارد بر قاعده ی جمجمه، جراحی در ساقه ی مغز و بطن سوم و اطراف آن دو، جراحی قاعده مغز، ضایعات اعصاب محیطی، جراحی منطقه یزین ترکی و سینوسهای پیرامون بینی جراحی مننژیم قاعده ی مغز، جراحی کلیوس، روشهای نوین بازسازی استخوان، دوخت عروق و اعصاب و نیز پیوند در جراحی پلاستیک و جراحی ترمیمی، جراحی قاعده ی مغز، اطلس جراحی قاعده ی جمجمه. پروفسور سمیعی در آبان ‌ماه 1385 در ششمین همایش چهره‌های ماندگار جزو 24 شخصیت علمی و فرهنگی بود که مورد تجلیل قرار گرفت. عالی‌ترین نشان افتخاریدولت چین نیز به پاس ‪ ۴۰سال خدمات و تلاش‌هایپروفسور مجید سمیعیبه جامعه پزشکیبه ویژه تلاش‌های وی در اعتلای دانش جراحی مغز و اعصاب چین در هفتم مهر 1386 توسط «زنگ پییان» معاون نخست‌وزیر چین به ‌وی اعطا شد.


صفحه قبل 1 صفحه بعد

آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ایران وب2013 و آدرس iranweb2013.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان

انتخاب بهترين وبلاگ ماه
                    



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 31
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 34
بازدید کل : 3136
تعداد مطالب : 94
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content






 
 
 

ابزار نظرسنجی

نظرسنجی
live scores